Mijn belofte:

  • Goed bereikbaar, ook op zon- en feestdagen
  • Duidelijke afspraken
  • Correcte service
  • Langetermijnrelatie

Loodgieter Laurent

Wie ben ik en wat is mijn missie

 

Loodgieter / Installateur Centrale Verwarming en Sanitair zijn, is mijn passie, hobby en beroep. Ik vind het belangrijk dat we dagelijks kunnen genieten van een thuis waar we het comfortabel warm hebben, we ons kunnen wassen met water op aangename temperatuur en zonder onaangename rioolgeurtjes in onze badkamer.

 

Het is mijn bedoeling om met elk van mijn klanten een duurzame relatie op te bouwen. Hoe doe ik dat? Ik plan mijn agenda op voorhand zo in, dat er voldoende tijd vrij is om snel te reageren op dringende pannes en lekken. Ook aan het onderhoud en nazorg van onze installaties besteed ik de nodige zorgen. Ik werk punctueel en besteed de beste zorgen aan uw vraag.

 

 

Waar blink ik in uit

 

Centrale verwarming: Ik zorg ervoor dat mijn installaties zo ontworpen en afgesteld zijn dat je energiefactuur zo laag mogelijk is. Dat is mijn belofte aan jou!

 

Sanitair: Ik ben een ambassadeur van de douche-wc. In de Oosterse landen zoals Japan een vanzelfsprekendheid, in de Westerse wereld nog vrij onbekend. Maar daar komt verandering in. Dagelijks wassen we ons lichaam met water, onze tanden spoelen we met water, onze auto’s wassen we met water, dat is normaal… Maar de meest gevoelige plaats van het menselijk lichaam, hoe wassen / spoelen we dat?

Inderdaad binnenkort ook met… WATER. Ik ben er van overtuigd dat ook jij ambassadeur wordt! Lees er meer over op de pagina "douche-WC".

 

 

 

Druk nu op de knop "Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief" en laat je e-mailadres achter. Je krijgt op regelmatige basis een mailtje van mij met gratis tips om je installatie te verbeteren en zo je maandelijks energiefactuur te verminderen. Bovendien verloot ik elk jaar een etentje voor twee in het sterrenrestaurant Aux-Petits-Oignons in Jodoigne onder de nieuwsbrief-geabonneerden.

 

 

 

Tot binnenkort!

Loodgieter Laurent