Contacteer me:

 
 
 

 
 

- Wil je een offerte ontvangen?

- Wil je m'n nieuwsbrief met gratis besparingstips ontvangen?

 

Ik neem zo snel mogelijk contact op om een afspraak vast te leggen.

 

Aardgas en Stookolie

Maakt je huidige ketel te veel lawaai?

Vind je je energiefactuur te hoog en wil je je stooklokaal optimaliseren zonder al te veel breekwerk?

Dan is een condensatieketel op aardgas of stookolie de ideale oplossing.

 

De optimale condensatieketel

Onze fluisterstille condensatieketel staat altijd in verbinding met een buiten-voeler waardoor je het hele jaar aangename binnentemperaturen hebt met een zo laag mogelijk verbruik. Je draagt zo bij tot een beter klimaat met een zo laag mogelijke uitstoot. Bedenk maar eens wat je allemaal kan doen met het geld dat je uitspaart op je energiefactuur met zo'n economisch systeem.

 

Fossiele brandstoffen

Centrale Verwarming

Zonne-energie en Warmtepompen

Aardgas en stookolie worden steeds schaarser en dat betekent ook duurder. Gelukkig kan ik je een alternatief aanbieden onder de vorm van een warmtepomp of zonnesysteem. Zo profiteren we van de natuur om onze energiefactuur binnen de perken te houden.

 

Natuurvriendelijk en budgetvriendelijk

Een warmtepomp onttrekt zijn warmte uit de omgeving, zoals bv. de grond, het bodemwater of simpelweg uit de lucht. Een zonnesysteem krijgt rechtstreeks zijn warmte van de zon, zelfs wanneer het bewolkt is. Wil je je op een milieuvriendelijke manier verwarmen, dan is dit de beste keuze die je kan maken.

 

Hernieuwbare energie

Maak de juiste keuze:

 

Kies met oog op de toekomst

Bij een nieuwe cv-installatie komt heel wat bij kijken en bovendien is ze niet goedkoop. Daarom is het belangrijk om meteen de juiste keuze te maken. Bij de keuze kijken we niet enkel naar de huidige leefsituatie maar eveneens naar de toekomst. Een veranderende gezinssituatie kan immers een grote impact hebben op je installatie. Ik help je graag om een goed doordachte keuze te maken die jaren meegaat en alle veranderingen doorstaat.

 

Weet wat je nodig hebt doorheen de dag

Ook het correct inregelen van je cv-systeem is heel belangrijk. Ben je om 8u het huis uit en pas tegen 17u thuis, dan zorg ik ervoor dat je systeem daarop ingesteld is: van een warme douche 's ochtends tot een warm huis bij thuiskomst. Ben je daarentegen overdag dag thuis, dan mag je er op rekenen dat je heel de dag lang aangenaam warm hebt en dat op de meest zuinige manier.

 

Mijn belofte:

  • Goede bereikbaarheid, ook op zon- en feestdagen
  • Perfecte inregeling van je cv-installatie naar jouw behoeften
  • Opbouw van een langetermijnrelatie